Fri fragt + gave over 600 kr.

Levering 1-3 dage

Product was successfully added to your shopping cart.

KONTAKT VORES KUNDESERVICE

Vi vil gøre alt for, at du bliver tilfreds med din handel her hos Vægur.dk. Så har du spørgsmål til vores varer eller en eksisterende bestilling, så er du velkommen til at kontakte os! 

(+45) 28 96 50 21
   
kundeservice@vaegur.dk
 
Åbningstider
Mandag:   09:00 - 17:00
Tirs-tors:   09:00 - 16:00
Fredag:   09:00 - 15:00

 


 

FIRMAGAVER

Find den perfekte gave til medarbejderne på vores "søster" hjemmeside: firmagavekort.


 firmagavekort.dk har vi gjort det enkelt for jer at give medarbejderne en gave der vil blive sat pris på. Lad medarbejderne selv vælge om de ønsker en ny termokande fra Stelton, en lysestage fra Menu eller en af de mange andre gaveforslag. Vi har udvalgt en lang række gaveideer indenfor forskellige prisgrupper, så det eneste I skal gøre er, at beslutte hvilket budget I har til rådighed og antallet af gaver.

Er det dig, der står over for at skulle købe firmagaver til alle medarbejderne i biksen? Eller dig, der vandt tjansen med at stå for gaven til jubilæumsfesten eller receptionen? Og er du helt blank på, hvad i al verden, du skal købe? Så er der hjælp at hente her. 
 
Vi har nemlig sørget for at samle et bredt udvalg af vores varer, der egner sig perfekt til firmagaver, lige her på denne side. Vi pakker gerne gaverne ind i en smuk og unik indpakning, der præsenterer sig rigtig pænt, og hvis du ønsker det, kan vi vedlægge en hilsen og aflevere gaven til modtageren på dagen. Du kan også købe et gavekort til brug her på dubuy.dk – dem kan du læse mere om under kategorien ’Gavekort’.
 

Har du en gave i tankerne, som du umiddelbart ikke finder her på siden, så tøv ikke med at kontakte os – vi kan med al sandsynlighed skaffe det. Og uanset hvilken firmagave du vælger fra vores sortiment, så har vi prisgaranti, så du finder dem ikke billigere.