Fri fragt + gave over 600 kr.

Levering 1-3 dage

Product was successfully added to your shopping cart.

Vi vil gøre alt for, at du bliver tilfreds med din handel her hos Vægur.dk. Så har du spørgsmål til vores varer eller en eksisterende bestilling, så er du velkommen til at kontakte os! 

(+45) 28 96 50 21
   
kundeservice@vaegur.dk
 
Åbningstider
Mandag:   09:00 - 17:00
Tirs-tors:   09:00 - 16:00
Fredag:   09:00 - 15:00

 


FORTRYDELSE / REKLAMATION

Fortrydelsesret
Det er vigtigt for os at du bliver tilfreds med din bestilling, og det kan du først tage endelig stilling til, når du har varen i hånden.

Vægur.dk yder derfor 14 dages fuld returret.
 
Du kan bytte til andre varer eller få dine penge retur. Det er dog en betingelse at varen er ubrugt og ubeskadiget. Varen skal returneres i original emballage, samt vedlægges kopi af kvittering. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik. Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.
 
For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.
 
Alle pakker skal leveres på vores adresse. Vi har ikke ressourcer til at afhente pakker uden omdeling. Vi tilbyder returlabels til 69,- kr., som du kan se her.
 
Varer, der ønskes ombyttet til andre varer, vil blive ombyttet samme dag vi modtager returvaren. 

Ønsker du pengene retur bedes du oplyse os følgende, og du skal forvente ca. 10-14 dages behandlingstid: 
 
                      Bankens navn
                      Registreringsnummer (4 cifre)
                      Kontonummer (10 cifre)
 
Beskadigede varer
Ved modtagelse af varer bedes du straks ved modtagelse kontrollere at forsendelsen er uden skader. I tilfælde af transportskade, skal der, forud for din kvittering for modtagelse, anføres ”forbehold for skade” på fragtbrev.
Efterfølgende checkes varerne for skader/mangler og senest 4 dage efter modtagelse, skal du kontakte os, ellers frafalder reklamationen over forsendelsen.
 
Reklamationsret
Når du handler hos Vægur.dk har du altid 2 års reklamationsret.
 
Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.  
 
Det betinger selvfølgelig at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.
 
Du skal huske at reklamere indenfor rimelig tid efter du har konstateret manglen/fejlen.
 
Returadresse:  Dubuy.dk
                      Jupitervej 10
                      7430 Ikast
 
Har du spørgsmål angående fortrydelse af dit køb eller reklamation, så er du altid velkommen til at kontakte os på e-mail eller telefon.
 
Tlf. (+45) 28 96 50 21